Kóspallag község honlapja

Idősek Napja Kóspallag:

2017. október 12. - 22:02 Címkék: Általános, Önkormányzati hírek, Események a környéken, Események a községben, Fotók, Hirdetmény, Közösség.

2017 október 7-én a szlovák nemzetiségi önkormányzat szervezésében megrendezésre került az Idősek Napja, ahol Pálfalvi Milán politikai tanácsadó köszöntötte a jelenlévő időseket:

„...Tudjuk, minden nemzedéknek tennie kell azért, hogy erősödjön a korosztályok közötti együttműködés. Az ország történelméből mindannyian megtanulhattuk ennek fontosságát. A mai időseknek a háborúk után újjá kellett építeniük az országot, a rendszerváltáskor pedig be kellett indítaniuk a gazdaságot. Ezért köszönetet kell mondanunk nekik, hogy ma abban a világban élhetünk, aminek alapjait ők építették fel.

A Fidesz-KDNP-re számíthatnak a nyugdíjasok. 2010 után vállaltuk a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, a rezsicsökkentéssel is segítséget kívántunk nyújtani, de az alapvető élelmiszerek forgalmi adójának csökkentése is a nyugdíjasok terheinek mérséklését célozta. A tisztelet és megbecsülés az újabb intézkedésekben is megjelenik. A megszokott nyugdíjemelésen felül az idén először nyugdíjprémium kifizetésére is lehetőség nyílik.

A közösség erejét mutatja, milyenek az ünnepei. Az, hogy Önök ma itt együtt ünnepelnek, ennek a közösségi erőnek méltó bizonyítéka. Kívánok Önöknek, családjuknak és minden Kóspallaginak jó egészséget, sok-sok emlékezetes, társaságban megélt programot.”

 

Nézze meg az Idősek Napja – Kóspallag eseményről készült képeinket! A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézheti a fotókat.

>>> A Galéria megtekinthető ITT! <<<

Figyelem! Ha olyan közeli fotó készült Önről, vagy gyermekéről, amelyet nem szeretne nyilvánossá tenni, jelezze a hivatalban, vagy írjon az admin@kospallag.hu e-mail címen! Ez a beírás nem fog megjelenni.

Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.