Kóspallag község honlapja

KÖZLEMÉNY

2017. április 27. - 23:13 Címkék: Általános, Önkormányzati hírek, Események a községben, Hirdetmény, Közösség.

A közlekedés jövőjéről szól idén a Mobilitási Héthez kapcsolódó kreatív pályázat


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva ismét meghirdeti egyéni, családi és csoportos kreatív pályázatát. A kiírók a 2017-os Európai Mobilitási Hét „KÖZÖS ÚT, KÖZÖS JÖVŐ” témájához kapcsolódva a tiszta, intelligens és közösségi közlekedési lehetőségeket népszerűsítő alkotásokat várnak.


A három kategóriában (rajz, fotó, szabadon választott technika) külön díjazzák hét csoport (óvodás, alsó és felső tagozatos általános iskolás, 14-18 éves, fiatal felnőtt, családi és csoportos alkotások) legjobbjait.


A hagyományos pályázatot évről évre növekvő érdeklődés mellett rendezik meg a minisztériumok, tavaly több mint 1200 pályamunka érkezett az ország minden részéből és a határokon túlról is.


A pályázatokat 2017. június 30-ig kell postára adni a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium „Európai Mobilitási Hét” kreatív pályázat 1440 Budapest, Pf. 1. címre vagy elektronikus úton beküldeni az emhfotopalyazat@nfm.gov.hu e-mailre.


A szeptemberi Európai Mobilitási Hétre tervezett eredményhirdetésen és díjátadón a kiíró tárcák és a támogatók jóvoltából értékes díjak találnak majd gazdára.


A részletes pályázati információkat a www.emh.kormany.hu oldalon érdemes keresniük az érdeklődőknek.


Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály
Budapest, 2017. április 26.

>>> 2017 évi EMH_kreatív_pályázat <<<


Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.