Kóspallag község honlapja

Meghívó karácsonyi ünnepségre

2012. december 04. - 11:58 Címkék: Események a községben, Klubok.

A Kóspallagi Pobočka Klub szeretettel meghívja Önt 2012.december 8.-án 14 órai kezdettel a kóspallagi Művelődési házban tartandó karácsonyi ünnepségre.

Betlehemi csillag
Szelíd fénye mellett
Ma az égen és a földön
Angyalok lebegnek
Isten hírvivői
Könnyezve dalolnak
Békességet, boldogságot
Földi vándoroknak.

Kedves Vendégeink!

Melegség tölti el szívünket karácsony közeledtével, egy egy pillanatra megállunk a rohanó világban, és számvetést készítünk az elmúlt évről. Felidézzük a legszebb pillanatokat és minden szépséget, jóságot elraktározzunk lelkünkbe, hogy ebből merítsünk erőt az elkövetkezendő újév napjaira is. Az ünnep hangulatában a másik emberre figyelünk, és arra gondolunk, hogy mit nyújthatnánk szeretteinknek, azoknak, akik fontosak számunkra. Ez a mi legemberibb értékünk.

Nem drága ajándékok jelentik szeretteinknek, hanem hogy önmagunkból mit adhatunk. Az az ember, aki nem csak saját magáért él, aki igazi harmóniát tud teremteni belső világában, saját lelkében és a maga környezetében, mindenek előtt, családjában, ami talán kisugározhat a barátok, munkatársak felé is. Ahol harmónia, béke, szeretet van, ott meghitt, bensőséges kapcsolatokra épülő családot lehet teremteni, amely érzelmi lelki közösséget élményt nyújt.

Úgy érzem, csak így tudjuk az otthon melegét valósággá, megélhetővé tenni, ami végig kÍséri egész életünket, és mindig megadja számunkra a megújulás lehetőségét.

Minden kedves vendégünknek kívánok békés boldog élményekben gazdag szent karácsonyi ünnepeket.

Áldott békés Új esztendőt mindenkinek.

Botos Katalin


Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.